Társadalmi egyeztetésen a Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása elnevezésű felhívás tervezete

Elindult a „Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása” elnevezésű (VP6-6.4.1–16 azonosító számú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.

A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2016. november 12-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.
A Felhívás keretében az alábbi tevékenységek támogathatóak önállóan:
A nem mezőgazdasági termelő és szolgáltató, vagy nem mezőgazdasági (Annex 1) élelmiszer feldolgozást célzó tevékenységek fejlesztését szolgáló beruházások, ezen belül:
a) falusi turizmushoz, vendéglátáshoz kapcsolódó ingatlan építése, szerzése, bérlése – a lízinget is beleértve – vagy fejlesztése;
b) falusi turizmushoz, vendéglátáshoz kapcsolódó új gépek és berendezések vásárlása vagy lízingelése, az adott eszköz piaci értékének erejéig.

A felhívás feltételeinek megfelelő projektet maximum 160 000 eurónak megfelelő forint összegű vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig.

 

forrás: palyazat.gov.hu

Vélemény, hozzászólás?