EMVA – Tanácsadó

Rólunk

Az EMVA Kft-t 2007-ben azért alakítottuk, hogy a 2000 óta folytatott pályázati tanácsadó tevékenységünket professzionális keretek közé helyezzük. Cégünk, azóta töretlen lendülettel és elkötelezettséggel képviseli a gazdálkodók érdekeit. A mi érdemeink, az Önök sikerei, mert az Önök együttműködése nélkül ma nem tarthatnánk itt.

A vállalkozás indításával egyidejűleg elindítottuk az emva.hu weboldalt, melyről bátran állítjuk, hogy mind a mai napig az egyik legáttekinthetőbb vidékfejlesztési pályázati portálnak számít. A weboldalon keresztül heti rendszerességgel küldünk hírlevelet több ezer gazdálkodónak, érdekeltnek.

Dr. Keszthelyi Krisztián

Az alapítás óta eltelt években a vállalkozásunk dinamikusan fejlődött, és tanácsadó tevékenységével egyre több vállalkozást ért el az ország minden területen. 2007-től kezdődően több száz támogatási kérelem összeállításában vettünk részt, ügyfeleink által elnyert támogatás mértéke meghaladja a 80 milliárd forintot. A pályázati tanácsadás területen célunk, hogy ne csak a látványos pályázatírási munkát végezzük el ügyfeleinknek, hanem a projektek menedzselésével összefüggő szolgáltatásokat is teljesítsük az elszámolások összeállításától egészen az éves monitoring jelentések benyújtásáig.

Vállalkozásunk fő tevékenysége a kezdetektől a mezőgazdasági, élelmiszeripari és vidékfejlesztési projektek összeállítása, ezekhez kapcsolódó támogatási kérelmek elkészítése, általános tanácsadó szolgáltatás.

A szolgáltatásaink kapcsán az alapelveink nem változtak az évek során, így mindig végig kísérjük a tervező asztaltól a megvalósuláson át a támogatások elszámolásáig a projekteket. A projektek megvalósulásának sikereihez hozzájárul, hogy számos területen szintén kiterjedt kapcsolatrendszerrel és szakmai tapasztalatokkal rendelkezünk. Hozzánk forduló gazdálkodók, cégek a mi segítségünkkel megtalálhatják a saját igényeiknek és a projekt elemeihez leginkább megfelelő tervezőket, ajánlatadókat.

Cégünk alapítója és vezetője dr. Keszthelyi Krisztián, több évtizedes szakmai tapasztalattal biztos háttérként áll a vállalkozás mögött. 

Elhivatottságát mi sem bizonyítja jobban, mint az elkötelezettség a jövő szakembereinek képzése iránt, hiszen 2004-től 2021-ig az akkori Szent István Egyetem (ma Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem) gödöllői kampuszának Gazdaságtudományi Karán óraadóként rendszeresen tartott előadásokat a közbeszerzéstől kezdve, a projektmenedzsmenten át a pályázatokkal kapcsolatban.